Димитър Антов: Важни за обществото теми се изместват от маловажни като еднополовите бракове

0 0
Read Time:52 Second

Аз не разбирам какво пречи на хората, които се обичат, да се женят. Можем да въведем ново понятие „семейство“ (съвместно съжителство), но то ще е безсмислено. То на практика е същото – ти живееш с някого на семейни начала. Защо да не искаш да разпишеш документ?

Това заяви в ефира на НОВА столичният общински съветник от ВМРО Димитър Антов. Той коментира темата заедно с представител на Българският хелзинкски комитет, които са предприели кампания за еднополовото съжителство.

Според НПО-то българският законодател е признал права и ограничения в някои случаи за т.нар „фактическо съжителство“ и трябва да бъдат уредени правата на тези хора.

Нека тогава да отидат и да разпишат в един документ, че не са женени, но живеят заедно, каза в тази връзка Антов.

Общинският съветник посочи, че в момента основните проблеми в България са други – псевдодемокрацията, която създаваме, корупцията и чиновническият рекет, са само част от тях. Ние ги изместваме с теми, които касаят много малка част от обществото. Еднополовият брак е именно такава тема, посочи Димитър Антов.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Искрен Веселинов: ОП няма да напуснат управляващата коалиция

В момента, в който това управление стане по-вредно, отколкото хаоса, който ще предизвика със събарянето си, Патриотите няма да се поколебаят да напуснат управляващата коалиция, заяви пред БНР депутатът от „Обединени патриоти“ Искрен Веселинов – съпредседател на ОП и заместник-председател на ВМРО. Ето темите, които коментира той: Тол системата и бонуси В предаването […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703