Александър Сиди: Децата от двете държави трябва да знаят, че са имали обща история

0 0
Read Time:1 Minute, 53 Second

Истината относно Северна Македония няма как да остане скрита – имаме обща история

България направи всичко по темата Северна Македония. Истината за нашата обща история няма как да остане скрита. Има много хора, които смятат себе си за част от един и същи народ.

Това каза за „Денят ON AIR“ депутатът от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти“ Александър Сиди и допълни:

Заев е хитрец, но пътят, по който трябва да води е за сприятеляване.

По думите му след едно поколение децата от двете държави трябва да знаят, че са имали обща история.

Отново напрежение по оста президент – правителство. Закъснели ли са мерките на държавата?

Президентът разединяваше хората цяло лято. Много мислеха, че ни случва някаква кашлица, струпват се в моловете за подаръци. Здравните власти отдавна казват, че трябва да се наложат тези мерки. Ако няма контрол, те няма да се спазват, подчерта той за Bulgaria ON AIR.

Според него политическото противопоставяне води до това, което се случва на улицата.

Трябва да спре с този натиск Радев, ще имаме редовни парламентарни избори. Чувам много мнения, ще се справим и се надявам на пролет всичко да е наред, обясни депутатът.

Народният представител коментира и проблема с липсата на вода в някои части на страната.

Навсякъде за съжаление водата изтича. Огромно количество вода в Перник излизаше от язовира и не влизаше в града. Тежък проблем от много години. Трябва да се инвестира ужасно много, посочи той.

Бюджет 2021

Относно критиката към него е основно от леви експерти и БСП, които така и не разбраха, че не управляват страната. Бюджетът е на изпълнените обещания. Важно е и какви пари се дават за детски надбавки, защото детето не е виновно какви са доходите на родителите, подчерта Александър Сиди.

Той е на мнение, че най-сетне в края на мандата той и колегите му може да кажат „да, успяхме да направим това“. Бюджетът не трябва да се разглежда като каца, това са нашите пари, с които разполагаме, обясни той.

Не може държавата да си позволи да даде по 1000 лева на всеки неработещ. Според разговорите, които имаме с МТСП, предвидените по 24 лева като мярка заради пандемията трябва да стигнат до хората до Коледа, обясни още Сиди.

Гледайте целия разговор във видеото >>>
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ВМРО иска промени в полза на родителите и семейството в Закона за закрила на детето

Майката и бащата да имат задължително участие в процеса, касаещ производство по закрила на детето. Товае водещото в текстовете, внесени в деловодството на НС. Това е продължение на всички законодателни инициативи, които депутатите от ВМРО имат от началото на мандата, свързани с правата на децата. А и философията на всички промени, […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703