Седем участника в съревнованието за най- патриотичен дом

0 0
Read Time:46 Second

Приключи крайния срок за записване участие в съревнованието за най- патриотичен дом на територията на община Септември за 2020г. Тази година в серевнованието ще вземат участие седем семейства с техните домове.

Това да семейство Тишеви от Септември, Пепелянкови от Ветрен, Адови от Ветрен, Атанасови от Симеоновец, Гущерови от Виноградец, Василеви от Септември и Боериков от Септември.

Както всяка година домовете са посетени и оценени по оповестените показатели: патриотични символи, българско знаме, български книги, наличие на деца, битово оформление, декоративно оформление, православни символи, общественост и почитане на родовата памет.

Можете да гласувате за предпочитания участник като харесате неговите снимки в събитието във фейсбук https://fb.me/e/3upTk45Td до 10 декември.

Победителя ще бъде избран от сбора на предварителните точки и получените гласове.Награждаването на победителя и участниците ще бъде на специално тържество на 20 – ти декември. Предвидени са много награди. Съревнованието ще бъде оспорвано, затова всеки глас е от значение.

Успех!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Седем участника в съревнованието за най- патриотичен дом

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мария Цветкова: Културата трябва да стане национален приоритет

Културните дейци заслужават по-достойни възнаграждения. Културата трябва да стане национален приоритет Повече пари за култура и по-високи заплати на работещите в сектор „Сценични изкуства“, в читалищата, музеите, галериите и библиотеките поискаха народните представители от ВМРО в рамките на държавния бюджет за 2021 г. Така ще покажем, че културата трябва да стане […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703