Сиди от ВМРО: Бюджетът за 2021 г. е бюджет на нашите изпълнени обещания – 300 лв. минимална пенсия

0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

300 лв. минимална пенсия е заложена в бюджета за 2021 г. Обединени патриоти подкрепяме бюджета. Благодарим и на ГЕРБ, че го подкрепят, защото това е бюджетът на нашите изпълнени обещания. С този бюджет повишаваме минималната пенсия с 20% и тя ще достигне

обещаните 300 лв. минимална пенсия.
Това заяви народният представител от ВМРО в ПГ . Обединени патриоти“ Александър Сиди. Той взе думата по време на обсъждането в парламента на бюджета на държавата за 2021 г.

Той продължи:

Знаем, че това увеличение не е достатъчно. Но от началото на мандата, за 4 години, увеличението в пенсиите е почни двойно. Нещо, което никога досега не се беше случвало.

300 лв. минимална пенсия – обещано и изпълнено,
натърти Сиди и продължи:

За ужас на социалистите, които 3 години предлагаха именно това, знаейки че няма да мине. Защото това увеличение трябваше да се случи плавно. Същите тези хора нахално и лицемерно сега обясняват, че решението е неправилно. Това са социалистите – те не искат пенсиите да се увеличават. Ужасени са от това, че улисани в своите вътрешни битки забравиха да бъдат социални.

За разлика то БСП ние изпълняваме своите обещания
и мислим за хората, категоричен е депутатът от ВМРО.

Повтарям – минималната пенсия през 2021 г. ще е 300 лв. Освен това

ще бъдат увеличени с 5% всички пенсии
през следващата година. Всички български пенсионери в първата четвърт на годината ще получат по 50 лв. като антикризисна мярка, допълни той.

Сиди каза още, че в бюджета за 2021 г. ще се изплащат

детски надбавки за всички български деца:
За всички деца надбавки! Отново наше обещание, което изпълнихме.

Детски надбавки за всички деца
Увеличава се и минималната заплата, всички бюджетни заплати, заплати на учители и лекари. Да, бюджетът на общественото осигуряване е предизборен, съгласен съм с тази констатация. Това е бюджет за парламентарни избори, но не за тези, които предстоят, а тези от 2017. 2017-а е годината, в която поехме ангажимент към своите избиратели и с настоящия бюджет ги изпълняваме, заяви в заключение Александър Сиди.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Поклон пред Христо Чернопеев – 105 години от смъртта му

Поклон пред Христо Чернопеев в родното му село Дерманци. Политици, общественици, членове и симпатизанти на ВМРО отбелязаха 105-годишнината от кончината на войводата. Народният представител Красимир Богданов поднесе на паметника на Чернопеев венец от името на депутатите от ВМРО. Заместник-председателят на Македонския научен институт Наум Кайчев напомни за живота и делото на Чернопеев. На събитието присъстваха също председателят на ВМРО […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703