Джамбазки: Позор! Позицията на ДБ по македонския въпрос е последователно соросоидна

0 0
Read Time:4 Minute, 2 Second

Позор! Позицията на колегата Кънев по македонския въпрос е истински позор. Позор и разочарование. Срам и позор.

Неграмотност, незнание, сърбоманство, болшевизъм. Позор.

Най-малкото защото на „усилията“ на колегата дължим резолюция на ЕП, която вместо да громи mafiata, настоява България да признае сепаратистката ОМО – Илинден.

Нова написа във „Фейсбук“ заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки. Така той отговаря коментар, в който Радан Кънев разкритикува правителството за позицията му за Македония. Кънев също така коментира, че премиера се съобразява с ВМРО.

В първоначалния вариант на резолюцията, плод на усилията на колегата Кънев, се настояваше

за признаването на македонско малцинство в България,

припомня Джамбазки. Делегацията на ВМРО тогава положи огромни усилия, за да премахне от текста на резолюцията това национално предателство.

Превод: Имено заради напъните на ДеБъ имаме този резултат – легитимиране,

вадене от гроба и подкрепа за коминтерновския, антибългарски, македонистки сепаратизъм.

Позицията на колегата не е просто опасна комбинация от дипломатическа дилетантщина, предизборен популизъм и цялостна историческа и политическа безпросветност. Тя е чисто и просто

позорен национален нихилизъм и коминтерновски, просръбски македонизъм.

Нищо ново под слънцето, просто вижте биографиите на върхушката на ДеБъ – болшевишки, комунистически, номенклатурни, продължава Джамбазки.

Тези хора от ДеБъ са не само и просто отчайващо неграмотни по македонския въпрос.

Те са агресивно антибългарски настроени.

Те не се интересуват от правата и законните интереси на стотиците хиляди македонски граждани с българско национално самосъзнание. И на тези с българско национално самоопределение. Те са ги предали и изоставили на сърбоманите по стара болшевишка рецепта и завет, смята заместник-председателят на ВМРО.

Те не се интересуват от българската история, традиции и корени в Македония.

За ДеБъ е нормално и редно, соросоидно задължително, да признаем коминтерновския Франкенщайн. Веднага, безусловно и с бравурни акламации. Така искат Сталин, Тито и Сорос, напомня още Ангел Джамбазки.

Прочее, тези хора да говорят за провал в здравеопазването също е наглост. Всички помним, че Демократична България бяха твърдо против мерките срещу пандемията и твърдяха, че „маските са, за да мълчите“.

Напомням, че на усилията на Радан Кънев и на Елена Йончева дължим резолюция на ЕП, която

настоява България да признае ОМО – Илинден.

Организация сепаратистката, македонист, антибългарска, просръбска, проруска. Затова няма изненада, че и

позицията на Демократична България по македонския въпрос е последователно соросоидна,

натъртва той.

Много е жалко, че авторът на тази резолюция не изпитва срам да пише следното самопризнание: „Категорично изключване на всякакви претенции за малцинство в Пиринския край.“

Няма дъно, няма и срам.

А сега още нещо много показателно, пише евродепутатът от ВМРО и цитира:

Това е жанр от края на XIX и началото на ХХ век. Разговор от типа дали Владислав Ягело е полски, литовски или унгарски крал. Дали Ница, в която е роден Гарибалди, е френски или италиански град. Дали Елзас е исторически френска или германска област. Дали Хаджи Христо Българинът е гръцки или български национален герой. Дали спецификата на Тексас се дължи на испано-мексиканската му история или на традициите на англосаксонските заселници.

Мда. Не знам как ги разбирате традициите на англосаксонските заселници или дали сте съгласни, че спецификата на Тексас се дължи на англосаксонските му заселници, но съм напълно и абсолютно сигурен, че това нелепо твърдение:

Такива несъгласия съществуват в изобилие и вътре в националните ни общности – нима ние, като българи, сме стигнали до общ прочит на травматичната, не, трагичната история на ХХ век?! Нима вътре в твърде младата македонска нация има съгласие за историята на македонските земи, с всички въстания, освобождения, разделения и окупации, с терора и братоубийствените борби? Нима ние имаме установена „историческа истина“ за неучастието на Серски революционен окръг в Илинденското въстание, за ролята на различните крила на ВМРО в историята ни след 1913 г., за личността на Яне, на когото е кръстен един голям и красив български град, за Майския манифест, за убийствата на Стамболов и Стамболийски, за Коста Паница, за де факто автономната република на Ванчо със столица в Петрич и окупацията на Кюстендил?

Позор. Неграмотност. „Столица Петрич на Ванчо“.

Тежко незнание. Уникална излагация,

заявява още представителят на ВМРО.

Показващо дълбоката, фрапираща историческа неграмотност, огромни исторически празнини, обилно гарнирани с просъветски македонизъм и национален нихилизъм, характерни за

болшевишките талибани от ДеБъ,

възмущава се Джамбазки.

Ще им отговоря на безродниците и националните нихилисти от ДеБъ, посочва той и пише:

Македония не е северна или южна, а е една единствена, втора българска държава на Балканите. Македония без българи, огън да я гори. Знаем, че нямате никаква идея кои са Сандански, Паница и прочее. Знаем, че сте много за Майския манифест и федералистите, но ще Ви кажем за последен път приятелски:

Македонският въпрос не е за Вашите национално-нихилистични устенца лъжица. Гледайте си еднополовите бракове, гей-парада, BLM, рефюджис уелкъм и ЛГБТИ-правата и не се врете между шамарите, неуважаеми болшевики и титови македонисти от ДеБъ. Това са Вашите изворни теми. Прилягат Ви. Отиват Ви.

Иван Михайлов – водач на ВМРО

Да не ве лапне месечината, заявява в заключение Ангел Джамбазки.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Национално предателство е компромисът с българския интерес в Македония, категоричен е Каракачанов

Преговорите на Македония за членство в ЕС Национално предателство е за мен компромисът с българския интерес, с историята на българския народ, с българите в Македония, които все още живеят там. Който го направи, трябва да му сложим снимката до тази на3 Георги Димитров, който е извършил национално предателство. Той в 1946 […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703