Карлос Контрера: Европейските служби за сигурност са „скопени“

0 0
Read Time:2 Minute, 7 Second

вропейските служби за сигурност са „скопени“. Политическите решения на базата на лозунги водят до кръв и трупове.

Поради завързване на ръцете на службите за сигурност подобни атентати като в Ница и Виена ще продължат да се случват. Системите за сигурност са подчинени на политически решения. Когато тези решения се вземат на базата на лозунги, а не на факти, резултатът е този – кръв и трупове. Ето защо все повече съм убеден, че:

в европейски мащаб службите за сигурност са „скопени“.

И по-специално тези служби за сигурност, занимаващи се с антитероризма. Те работят дотам, докъдето им се позволява. Най-вече с безумния аргумент да не се раздразнят случайно големите мюсюлмански мигрантски общности.

Това написа във Фейсбук страницата си Карлос Контрера – член на ръководството на ВМРО и общински съветник в София.

Те пък от своя страна желаят да живеят в Европа, но според собствения си културен, религиозен и национален манталитет. Според Карлос Контрера резултатът от това е

гета, престъпност, тероризъм.

Конфликтът между Европа, европейците и новите пришълци е неизбежен, защото става въпрос за сблъсък между два свята. Да си мислим, че може да има баланс в тази ситуация е абсурдно. Тези хора не желаят нито баланс, нито имат каквото и да е намерение да възприемат нашия начин на живот. Напротив, всички емпирични доказателства сочат точно в обратната посока. Кресливо, но методично налаган силов техен мироглед за подредбата на Европа. И този мироглед никак не ми харесва, пише той и обяснява:

Шериатски правила, джамии, цели квартали, функциониращи по житейски и други правила, различни от тези на държавата.

Според Контрера решението е:

Пределно ясно е, че Европа се провали с „интеграцията“. Тук и сега вече въпросът е как да бъде заличен провалът. И в този смисъл поне като първа стъпка не виждам друг вариант освен да се отиде към политика на нулева миграция. Всички радикални елементи така или иначе следва да бъдат изчистени, включително чрез депортиране. Една подобна теза трудно би била възприета от безкрайно олевяващите и прогресирали водачи на обществено мнение в редица европейски държави. Но ако на нея ще бъде противопоставяно паленето на свещи и носенето на меченца и карамфили след всеки акт на терор от ислямски фундаменталисти, изгледите за бъдещето не са съвсем радостни.

Предишен негов коментар по темата с ислямските нападения във Франция и Австрия е бил изтрит. Явно се е сторил някому изключително политически некоректен. Очевидно публично трябва да се говори само „допустимата и догматично проверена истина“. Т.е. субективната гледна точка на едни хора, които са решили, че това е правилно… защото те така смятат, коментира Контрера.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

„Мис Македонско девойче“ 2020 ще се проведе онлайн

Мис Македонско девойче“ 2020 да бъде проведен в онлайн пространството. Такова решение взеха организаторите на конкурса от Националната женска организация на ВМРО. Това се налага във връзка с усложняващата обстановка и повишения риск от дифузно заразяване с COVID-19 в страната. Това ще е 15-ото издание на престижния конкурс, организиран от дамите […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703