Общинска конференция на ВМРО в община Септември

1 0
Read Time:38 Second

На 18 октомври в град Септември бе проведена общинска конференция на структурите на Организацията в общината. Представителите на местните организации от Септември, Ветрен, Симеоновец и Ковачево учредиха общински комитет. Общинския комитет бе избран в състав:

Председател: Кузо Божинов

Зам.: Стойчо Христов

Зам.: Д-р. Атанас Мърмаров

Секретар: Николай Пройкин

Касиер: Ангел Тончев

Членове:Георги Ставрев, Стойчо Корбанколев, Иван Танев, Георги Пройкин

На конференцията присъстваха Стефан Балабанов- председател на областния комитет на ВМРО в областта и д-р. Пенев- председател на общинския комитет на войводите в Пещера. Областния председател връчи членските карти на новите членове от местния актив на ВМРО и пожела успех в работата на общинския комитет и всички членове. Общинския комитет взе решение да работи за учредяване на нови структури в другите населени места в общината.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Ангел Джамбазки скочи срещу ултралибералните екстремизми с цветовете на дъгата

Корените на Европа са християнски. Православните християнски ценности са фундаментът, основата на българската нация. Това написа във „Фейсбук“ българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по повод бруталните нападения от последните дни. Никаква миграция, никаква ислямизация, никакви ултралиберални екстремизми с цветовете на дъгата, категоричен е Ангел Джамбазки. Вишеградският отговор е […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703