Александър Сиди: В доклада за дейността на прокуратурата има достатъчно позитивни неща

0 0
Read Time:59 Second

Слушах с интерес този доклада на главния прокурор и ние от ВМРО със сигурност ще го подкрепим, защото в него има достатъчно позитивни неща.

Така започна своето изказване народният представител от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти“ Александър Сиди. То бе по повод Доклада за дейността на прокуратурата по прилагането на закона в периода януари – август 2020 г.

Сиди заяви:

Това, което чух в залата, бяха въпроси с огромен обществен интерес. Като проверка на записи, снимки и т.н. Но това, което нас от ВМРО ни интересува, е:

Какво прави прокуратурата в малките населени места?

Какво прави с циганската престъпност?

Също така и какво прави с продължаващата все по-активно налагаща се пропаганда на неправителствените организации, които преминават границите. Даже имаме пресен пример – с една книга, която се върти последните дни в публичното пространството, посочи народният представител от ВМРО.

И, разбира се, какво прави с иридентистките настроения на ОМО – Илинден, която, за съжаление, лявата страна на залата възкреси последни дни, продължи той.

Желаем Ви сили в борбата. Защото това са темите, които вълнуват българското общество, каза в заключение Александър Сиди.

Цялото изказване вижте във видеото >>>

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Илиян Кузманов(предприемач) за своя род!

Илиян Кузманов(предприемач) за своя род! Неодавна имаше предаване на БНТ в което се разказваше за един стар род от Калугерово. Известният изпълнител Васил Петров, повдигна воала на рода, който носи името на Кузман Мушев, син дядо Лулчо (първият кмет на селото) и герой на 27-ми Чепински полк от битката на Завоя […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703