Никола Чакалов: Съжалявам, че няма задължителна наборна военна служба

0 0
Read Time:57 Second

Съжалявам, че няма задължителна наборна военна служба, защото тя изгражда мъжа, а както знаем в днешно време трябва да има млади българи, които да продължават делото на нашите предци. В момента много демократични страни в Европа имат задължителна казарма, което показва, че е полезно за тяхното общество и смятам, че ще бъде полезно и за нас. Радвам се за инициативата, за провеждане на референдум по този въпрос, защото така ще разберем мнението на хората.

Това заяви в ефира на БНР най-младият общински съветник в Стара Загора Никола Чакалов. 

В началото на тази седмица той беше избран за председател на Националния младежки комитет на ВМРО. Кандидатурата на Никола Чакалов е била подкрепена единодушно от всички, имащи право на глас на събранието.

Ще направя всичко възможно да оправдая очакванията на своите съмишленици, коментира Чакалов по повод новия си пост.  

По отношение на протестите Никола Чакалов  заяви, че се радва да вижда гражданска инициатива сред младите хора. Това показва заинтересованост към политиката и случващото се в държавата. По думите му обаче те ще бъдат подлъгани, защото протестът вече е поведен от стари политически фигури.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Борис Вангелов: Доброволната наборна служба ще струва на бюджета между 8-9 млн. лв.

Предстои решението да мине през Комисията по отбрана и след това на второ четене в парламента Доброволната наборна служба официално бе приета на първо четене с промените в Закона за резерва на въоръжените сили на Република България, като сега предстои да премине успешно през Комисията по отбрана и на второ четене в […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703