Каракачанов: Много неща могат да ни обединяват днес

0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Т.нар. „политически елит” в България няма интерес народът да има обща кауза, каза още той

Много неща могат да ни обединяват днес. През последните 30 години обаче българите се разделиха, защото така е изгодно на политиците. Деляха ни на червени и сини, комунисти и антикомунисти, на русофили и русофоби и т.н. Това заяви вицепремиерът, министър на отбраната I председател на ВМРО Красимир Каракачанов за „Неделята на NOVA”.

Определено т.нар. „политически елит” в България няма интерес народът да има обща кауза. А ние трябва да имаме такава. Най-елементарната е да не изчезнем като народ и като държава, допълни той.

За последните 30 години намаляхме с 2 млн. и сме най-бързо застаряващата нация в света. Въпросът е дали искаме това да продължава, посочи Каракачанов.

Запитан за това дали Веселин Марешки е „спазарил” подкрепата си за промените в Конституцията, Каракачанов коментира:

Аз не съм внасял проект за нова Конституция. Никого не съм уговарял дали да я подкрепя или не. Ние само внесохме корекции и те бяха приети. Попитайте тези, които го изготвиха. Дали е имало някакви разговори, няма как да Ви кажа. Не съм присъствал на подобни неща.

Президентът да помисли дали с призивите си и с вдигнатия си юмрук не налива масло в огъня и после да дава препоръки. На 2-ри септември имаше изключително добре организиран сценарий за проливане на кръв срещу българските полицаи, посочи още Каракачанов.

И допълни:

Полицаите бяха атакувани по много начини, но те запазиха спокойствие. Провокаторите бяха 300-400 човека, останалите протестираха мирно. В София е публична тайна кои партии плащат за организирани протести. Не полицията атакува, а част от протестиращите бяха отишли да търсят конфронтация и окървавяване на протеста.

Целия разговор гледайте във видеото>>>

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

9 СЕПТЕМВРИ 1932 г. Умира Стоян Стоянов Заимов

9 СЕПТЕМВРИ На днешен ден :1932 г. Умира Стоян Стоянов Заимов – български възрожденец, революционер, просветен деец, общественик и писател. Роден е на 12 август 1853 г. в Чирпан. През 1867 г. постъпва в класното училище в Стара Загора. Член е на революционен комитет в града. Прехвърля се в Пловдив, където […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703