Александър Сиди: Войната между институциите води до кръв по улиците

0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Според него сцените на протеста снощи е могло да бъдат предотвратени

Това, което се случи вчера, е брутален акт на агресия и от двете страни. Когато обаче 50 дни призоваваш за революция, не може да очакваш друго. Тези момчета и момичета с униформите също са част от този народ. И тях ги чакат семействата им да се приберат. Срещу тях бяха агитки, вероятно платени, но добре организирани – с бомбички, запалителни средства и други, с идеята да има кръв. Това е абсурдно, заяви в студиото на „Здравей, България” по НОВА депутатът от ВМРО в ПГ „Обединени патриоти” Александър Сиди.

Полицията можеше да нахлуе в палатките още в понеделник вечерта, да провери какво има в тях и да извади тези вещества и продукти, за които разбрахме, че са се складирали там. Ако обаче бяха влезли, щяха да излязат други хора и да кажат, че полицията ги бие, добави депутатът.

Сиди е на мнение, че войната на институциите е довела до напрегнатата ситуация. Тя трябва да спре по някакъв начин. Без значение дали някой ще поеме политическа отговорност, или просто ще снижат тона. Тази война води до кръв по улиците и тя не е от вчера, каза още той.

Александър Сиди коментира, че има предположения кой ръководи агитките във войната между институциите, но отказа да посочи конкретни имена.

Целия разговор гледайте във видеото >>>

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сиди: По време на изборите за ВНС ще има референдум по 3 въпроса

Депутатът бе категоричен, че ВМРО не подкрепя идеята на ДПС за експертен кабинет ВМРО подписа за Конституцията и се договори за референдум. По какви въпроси ще има национално допитване? Исканията на протеста към онзи момент бяха такива – за Велико народно събрание. Поставихме 6 необходими условия за нашата подкрепа, имахме динамични разговори с […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703