ВМРО- Септември организира съревнование за литературна творба на тема „България- моята мила Родина“

1 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Съревнование за разказ /литературна творба/ на тема „България- моята мила родина“ За младежи и девойки от 12 до 22 години от община Септември. Представи си България! Такава каквато искаш да бъде, такава каквато я виждаш и такава каквато ти ще я направиш! Вземи химикал и създай с цялото си сърце най- добрия разказ за България- нашата мила Родина. Разказите трябва да бъдат написани ръкописно и в електронен вариант.

Трябва да бъдат предоставени на председателя на МО „Христо Ботев“ – ВМРО- БНД град Септември Кузо Божинов до 30.09.2020г. – телефон 0893/359239.

Електронните варианти ще бъдат публикувани и всяко харесване ще носи точки.Критерии за оценка:

1. Правопис, краснопис и чистота на езика/липса на чуждици/ – до 5 точки (за правопис до 3 точки – всяка правописна грешка намалява оценката с 0,20, за краснопис до 1 точка- през 0,20, за чистота на езика до 1 точка- наличието на всяка чуждица намалява оценката с 0,20)

2. Патриотичност – до 5 точки (оценки през 1 единица)

3. Оригиналност и умение за писане – до 5 точки.(оценки през 1 единица)

4. Гласуване във фейсбук – до 5 точки. (Съобразно броя на получените гласове- харесвания) Награждаването на победителя ще бъде на специално тержество по случай деня на будителите.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Александър Сиди: Войната между институциите води до кръв по улиците

Според него сцените на протеста снощи е могло да бъдат предотвратени Това, което се случи вчера, е брутален акт на агресия и от двете страни. Когато обаче 50 дни призоваваш за революция, не може да очакваш друго. Тези момчета и момичета с униформите също са част от този народ. И тях […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703