На 29 август 2020 г. в град Пазарджик се проведе събрание на областния комитет на ВМРО

0 0
Read Time:51 Second

На 29 август 2020 г. в град Пазарджик се проведе събрание на областния комитет на ВМРО в град Пазарджик.

Председателя Стефан Балабанов припомни положителните резултати в правителството постигнати благодарение на ВМРО, като повишаване на минималната пенсия, заплатите в полицията, армията и училищата, техническата им обезпеченост и други.       

Областния организатор изнесе доклад за състоянието на Организацията.

През последните три месеца във ВМРО са приети нови членове, а има и новоучредени структури.

Провеждат се мероприятия с патриотична насоченост, в които участват членове и симпатизанти на Организацията. Всичко това заздравява организационното единство и повишава общественото доверие към ВМРО.         

 Създаден е и администриран сайт на ВМРО- област Пазарджик от Николай Пройкин, в който има актуална информация за ВМРО от местно и национално значение. 

         Стефан Балабанов призова присъстващите, въпреки добрите резултати да продължат да работят за повишаване на влиянието на Организацията в населените места от областта.    

        Колкото повече българите дават своето доверие на ВМРО, толкова повече патриотизма ще навлиза в обществото за да създаваме все по- добри условия за живот в нашата мила Родина България. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

96 години от убийството на Тодор Александров- последният цар на планините!

Тодор Александров от ранни младини се включва в редовете на ВМРО и участва в борбите за свобода на българите от Македония. По време на Балканската война застава начело на чета в състава на Македоно-одринското опълчение. Заради проявите си е награден с орден „За военна заслуга“. След края на първата световна война […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703