Александър Сиди: Справянето с маргинализираните цигански групи е нещо, което обществото иска

0 0
Read Time:59 Second

След почивката на Народното събрание ще настояваме по тази и всички други важни теми за ВМРО

Ние сме слагали многократно нашите приоритети, а ето поставихме ги и вчера, отново скандален случай – кметът на с. Рогозен бе жестоко пребит от двама невписвани в обществото маргинали. Така че едно от нещата, които от ВМРО сложихме на масата този сезон, не се случи, но отново ще поставим като условие, което е необходимо за съществуването на тази коалиция, а именно Концепцията за справяне с циганските групи. В крайна сметка това е едно от нещата, които обществото иска. Не успяхме да се справим със сигурността на българските граждани – доброволните отряди е нещо, за което отново ще настояваме след почивката. Именно темите, които са изключително важни са нас – сигурност, доходи – за тези неща не успяхме да се разберем в управляващата коалиция.

Това каза в предаването „Тази сутрин“ народният представител от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти“ Александър Сиди.

Сиди коментира, че от ВМРО са съгласни с част от исканията на протестиращите. Ние ги чуваме и всъщност едно от добрите неща от тази гражданска енергия беше в това ГЕРБ отново да се обърнат към своя официален партньор, заяви Сиди. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Каракачанов към курсантите на ВВВУ: Имайте самочувствие. Вие сте лидери

Аз не смятам, че имам генерални заслуги. Тук има хора, които още преди 17 г. не бяха съгласни с това да се закрива военновъздушното училище. Така се случи, че усилията на тези хора, които 7-8 години преди аз да стана министър работеха и настояваха за това да се възстанови Висшето военновъздушно […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703