Юлиан Ангелов: Огромна част от хората не е по улиците и не иска оставка

0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

С промените в Закона за задълженията са защитени и интересите на кредиторите, коментира депутатът

Трябва да се отговори на очакванията на хората да има промени и повече морал в политиката, заяви в ефира на „България ОН ЕР“ народният представител от „Обединени патриоти“ и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов.

Няма такива масови протести, каквито е имало през годините. Въпреки това е хубаво политиците да се вслушват в това, което хората искат. Огромната част от обществото не е по улиците и не иска оставка. На България не ѝ е нужно да влиза в изборен процес. Данните на социолози показват, че при избори няма много да се промени ситуацията в парламента, посочи още Ангелов.

Вчера на първо четене в парламента бе приет законопроект, с който на практика се премахва понятието вечен длъжникВ пленарната зала бе одобрена 10-годишна давност за погасяване на задълженията на физически лица.

Предлагали сме различни законопроекти, за да няма понятие „вечен длъжник“. В България има доста хора, които дължат цял живот. За съжаление много българи напуснаха страната заради този факт. Те предпочетоха да са в чужбина, където няма как банкови и други институции да ги издирват за такива задължения, каза депутатът.

По думите му в законопроекта са защитени и интересите на кредиторите.

Гледаме и двете страни да са защитени от закона. Тази първа крачка е в положителна посока, следваме европейското законодателство, подчерта народният представител Юлиан Ангелов.

Вижте целия разговор във видеото >>>

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Ангел Джамбазки: Предложението на новата МФР развращава и правителства и общества

Предложението на новата Международна финансова рамка (МФР) развращава и правителства и общества.Делегацията на ВМРО в ЕП няма да подкрепи нито споразумението за фонда за възстановяване, нито резолюцията, която обсъждаме в момента, по няколко причини. Това заяви в изказване в Европарламента българският евродепутат Ангел Джамбазки. На първо място, това споразумение директно противоречи […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703