Конференцията на ВМРО-БНД избра Стефан Балабанов за председател на Областния комитет

0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

На 15 февруари в град Пазарджик се проведе областна конференция на ВМРО – БНД, на която бяха избрани областен комитет и областна контролна комисия. На конференцията присъстваха делегати от почти всички общини в областта, в които ВМРО има свои структури.

На учредителната конференция присъстваха и народните представители Юлиан Ангелов – организационен секретар на ВМРО, и Александър Сиди – член на националния изпълнителен комитет.

За председател на областния комитет бе избран Стефан Балабанов. След това бе определен състава на целия областен комитет, който според устава се състои от 11 души. Заместник-председател стана Георги Коприщенов – председател на общинския комитет – Пазарджик, също за заместник-председател бе избран д-р Николай Пенев – председател на общинския комитет – Пещера, секретар – Кузо Божинов, областен организатор на ВМРО, касиер – Димитър Дудов – от младежката структура на ВМРО в Пазарджик. За членове на областния комитет на ВМРО – Пазарджик бяха избрани: д-р Ганка Василева – от структурата на партията в Пещера, Тоско Кормушев – председател на ВМРО – Батак, Христос Рамбов – председател на ВМРО – Брацигово, Татяна Попатанасова – председател на ВМРО в община Лесичево, Иван Кехайов – от ВМРО -Белово, Лъчезар Риков от ВМРО – Пазарджик.

В областната контролна комисия бяха избрани Васил Кадийски от ВМРО -Септември, адвокат Петър Мулешков – от ВМРО – Панагюрище и д-р Николай Лазаров – от ВМРО – Пазарджик.

След обсъждането на политическата обстановка в областта и страната областният комитет на ВМРО за област Пазарджик взе решение активно да се работи за учредяване на нови структури и да се разработи програма за повишаване на ефективността и взаимодействието на местните организации. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Конференцията на ВМРО-БНД избра Стефан Балабанов за председател на Областния комитет

  1. Привет, това е коментар.
    Управлението, промените, редактирането и триенето на коментарите става в секция Коментари на таблото.
    Аватарите на потребителите, които коментират, идват от Gravatar.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Красимир Каракачанов: ДПС за пореден път прави опит да вмени вина на България

Кому е нужно народен представител, избран в Република България, да се опитва да вменява вина и да прави внушение в обществото, че България е участвала в геноцид срещу евреите. Защото такова внушение прави депутатът от ДПС Ибрямов. Въпросът му е тюрлю-гювеч от неверни неща. Това заяви вицепремиерът, министър на отбраната и […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703